top of page
mamafonó3..jpg

mamafonó 

A Mamafonó ritmust ad. 

A horgolás ritmus.

 

Itt megtapasztalhatod a napok másfajta ritmusát azáltal, hogy hetente egyszer eljössz, és ebben a női körben igazán fontos témákról gondolkodsz, megosztod a tapasztalataidat, és meghallgatod a sorstársaidat. 

 

Kimozdulsz otthonról, és egy olyan helyre jössz, ahol a babáddal biztonságban lehettek. Akik körül vesznek majd téged, mindannyian (hiszen nekik is kisbabájuk van) tudják, hogy a csecsemők sírnak, időnként hangosak, hogy nehéz őket altatni, hogy nehéz kitalálni éppen mi esik jól nekik. 

 

Egy olyan helyre jössz, ahol ott vannak a babák, azonban inkább Veled foglalkozunk. Azt kérdezzük meg, hogy Te hogy vagy? Hogyan bírod az anyaságot? Hogy tudsz mégis nő lenni? Hogyan osztod be az idődet? Milyen volt szülni? Hogyan hatott a várandósság-szülés-gyermekágy megtapasztalása a testedre? És a lelkedre? Milyen ez a 24 órás szolgálat? És milyen csodákat tapasztalsz meg mostanában?

 

Örömmel várunk a 0-6 hónapos babáddal! 

 

A Mamafonó egy hat alkalmas folyamat, mely során, ha van kedved, megtanulhatsz horgolni is. Egy egyszerű babatakaró elkészítésében segítünk neked.

Itt tudsz jelentkezni: mamafono.kozosseg@gmail.com 

Vezeti: Entz Sári és Bakonyi Márti

érdeklődhetsz: 0620 5438377 (Sári) vagy 0620 7719197 (Márti)

kép forrása: Madison Hendry: https://www.mamabirdhendry.com/gallery 

bottom of page