top of page
perinatalis.jpeg

perinatális tanácsadás

Perinatális tanácsadóként célunk, hogy a foganás körüli időszaktól kezdve a kisgyermekes korig támogassunk titeket a szülővé válás felé. A várandósságban felmerülő, vagy csak bizonytalanságot okozó még megfogalmazásra váró kérdésekre megtaláljuk a nektek megfelelő választ. Bár ebben a szülőség, gyermekvárás, szülés témáiban rengeteg információ hozzáférhető, feladatunknak tartjuk, hogy a velünk való beszélgetések nyomán saját egyéni utatokat megtaláljátok!

A perinatális időszak, vagyis mind az az idő, amikor még csak készülünk a gyermekvárásra, amikor várjuk a gyermeket és amikor már megszületett az újszülött, rengeteg kihívással jár, nagy változás az életünkben, amikor az eddigi megszokott életünk felfordul, kapcsolataink újraszerveződnek, napi feladataink  újra íródnak, testünk-lelkünk átalakul. Perinatális tanácsadás során ebben az időszakban támogatunk, tartunk meg titeket .

Egy alkalom 60 perc

Vezeti: Bakonyi Márti / Entz Sári

Időpont egyeztetés szerint. Jelentkezés: egyuttszuletunk@gmail.com e-mailen, vagy telefonon: Entz Sári: + 36 20 543 8377; Bakonyi Márti: +36 20 771 9197

bottom of page